Gurit SMS Wanci Dalu

Anggitanipun : Diah Hadaning


“ana dhiyan den cipta ing pucuk wening,
ana purbani lestari ing langit yuswa,
kabeh saking kersaning Allah”

netra branang ngupadi thelenging cahya
sajroning mustaka

cahya ijo maya mekar wingit
jroning kalbu
dados sekar lukita

kaya rikma kang kadudut
jatining diri angslup ing tirta telaga
surya singup tanpi sunar
sotya isih dalu

dede raina

surya lan telaga
amung sawiji uga
jer pracaya

mring ukara

2003

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s